STAC och WellTech Labs/Twiik i strategiskt samarbete

Utbildningsföretaget STAC, Scandinavian Top Athletic Center, och WellTech Labs/Twiik berättar i ett pressmeddelande att de ingått ett strategiskt samarbete med målet att revolutionera marknaden med nya typer av coachingtjänster online som ska förbättra resultat hos klienter och effektivitet och lönsamhet hos coachen.

– Efter flera års letande har vi nu äntligen funnit den perfekta samarbetspartnern i WellTech Labs/Twiik för att utveckla träningstjänster för framtiden med bättre kvalitet, effektivitet och lönsamhet för våra kunder. WellTech Labs har kompetens och lång erfarenhet från både träningsbranschen och utveckling av digitala tjänster, ett utmärkt komplement till STAC, säger Cecilia Dettner, VD STAC/STAC Academy.

STAC och dess ägare har under mer än 20 år utvecklat STAC Processen och utbildar genom STAC Academys utbildningar elit bland tränare. Genom STAC Screening och det digitala screening- och programdesignverktyget STAC PAD ligger STAC i frontlinjen med att förbättra kvalitet, effektivitet och lönsamhet i branschen. Genom samarbetet med WellTech Labs accelererar nu utvecklingen av nya tjänster och möjligheter och några kommer se dagens ljus redan i höst. Genom samarbetet är STAC den första tränarutbildningen i Sverige som ansluter sig till WellTech Labs. På detta sätt får alla tränare hjälp med att ta hand om sina kunder och ge dem en kickstart in i arbetslivet genom att erbjuda nya digitala online-tjänster. Det innebär ökad service, högre intäkter och ökad retention.

Svenska WellTech Labs, med tjänsten Twiik.me, revolutionerar wellnessindustrin och förenklar online coaching och hjälper gym, personliga tränare och coacher att skapa nya affärer och relationer till sina kunder direkt i mobilen. Tjänsten innehåller moduler för digitala träningsupplägg, företagsfriskvård, sociala grupper, hälsoutmaningar och digitala medlemskap och prenumerationer.

– Det är otroligt spännande och en viktig milstolpe för oss att en aktör som STAC väljer Welltech-plattformen för att utveckla STACs och STAC-tränarnas onlineaffär och bygga ännu djupare kundrelationer, säger Anders Gran, VD på Welltech Labs / Twiik.