Utbildningsföretaget STAC går in som huvudpartner till Sweaty Business

Vi är oerhört glada över att vi har inlett ett samarbete med STAC för att hjälpa företaget att stärka sitt varumärke och sprida kunskap om tränaryrket. Samarbetet ligger helt i linje med ett av Sweaty Business mål – Att arbeta med aktörer som utvecklar och kvalitetssäkrar branschen.

STAC erbjuder inte bara vidareutbildning för dig som jobbar professionellt med träning, utan också kunskap om hur du kan skapa bättre affärer genom smartare arbetsflöden och processer.

Delägare STAC – Cecilia Wulfing Dettner, Joakim Dettner, Anna Dettner

”STAC valde att gå in i samarbete med Sweaty Business för att vi gillade tanken på en ny kommunikativ plattform för träningsbranschen. Sweaty Business podcast har på kort tid blivit en snackis i branschen och vi tror att det behövs nya grepp för att öka takten på förändring, innovation och digitalisering.

Vi är övertygade att samarbetet blir en grym win-win för båda parter. STAC står inför flera stora förändringar och nylanseringar under året och då blir det här en fantastiskt sätt att få ut det till branschen tillsammans med Sweaty Business.”

Cecilia Wulfing Dettner, VD på STAC