Kraftmark och WeSports ingår strategiskt samarbete

WeSports stärker ytterligare sin position inom träningssegmentet genom att slutföra förvärvet av varumärket Kraftmark och lanserar ett långsiktigt partnerskap med Kraftmarks grundarteam.

Kraftmark har på kort tid skaffat sig ett rykte som en ledande innovationskraft inom träningsbranschen i Norden. Kraftmark kommer att bidra till WeSports friskvårdssegment med sitt säljnät och serviceutbud till kommersiella gym, företagsgym och bostadsrättsgym samt stärka WeSports konsumentprodukterbjudande.

WeSports fitness består av de ledande onlinebutiker för konsumenter: Traningsmaskiner.com i Sverige, Treenikappa.fi i Finland, Training365.no i Norge och Traeningsmaskiner.com i Danmark. WeSports marknadsför även sina egna träningsvarumärken Master Fitness och Gymstick samt sin egen träningsverksamhet i grossistledet, Vartex.

Framöver kommer WeSports fitness att kunna erbjuda ett avsevärt förbättrat produktutbud i lager, ett servicenätverk av högre kvalitet och snabbare leveranser till både gymägare och träningskonsumenter.

Martin Appelfeldt, en av grundarna av Wesportsägda Zidcore AB, kommer att bli ny VD för Kraftmark och tillsammans med Kraftmarks grundare och ledningsgrupp fortsätta på den uppsatta strategin.