KlubbSverige Exclusive 8-9 maj 2018

KlubbSverige Exclusive är mötesplatsen för träningsbranschens ägare, platschefer och beslutsfattare. Tanken är att skapa en miljö som ska bjuda in till spännande möten mellan deltagare och leverantörer som varvas med inspirerande och givande föreläsningar. Allt detta i en varm social inramning där alla ska känna sig välkomna och där målet är att varje deltagare ska lämna KlubbSverige Exclusive med ny energi och många nya idéer som direkt ska kunna omsättas i verksamheten.

Till årets KlubbSverige Exclusive har arrangörerna samlat föreläsare och inspiratörer från både Sverige och Europa, som fyller ett spännande program med områden som är högaktuella. Bland annat kommer delatagarna få lyssna på Steve Harrison, utvecklingschef på The Fitness Space i England – en kedja som bygger hela sin affärsmodell på kundens resultat och the customer journey.  Vidare föreläser även Johan Nilsson, CEO på Barry’s Bootcamp, som kommer att berätta hur boutiqe fitness har vänt uppochner på hela branschens affärsmodell och varför den är så intressant. Den inspirerande Katarina Huss från utbildningsföretaget Stig Fram pratar om konkreta verktyg för att påverka lönsamheten positivt via ledarskap. Vi ser även den internationellt uppskattade Peter Croft som med sin långa erfarenhet och sin aktiva roll i branschen ger sina tips på hur gymägare kan framtidssäkra sin anläggning.
”Vi ser fram mot två roliga, inspirerande och intensiva dagar med mycket nätverkande. Om du inte anmält* dig, men är intresserad av att komma – gå in på den här länken och skicka en anmälan”, säger Stefan Tingwall, VD för KlubbSverige.
*Sista anmälningsdag måndag 23/4 kl. 20.00