Inbjudan till event med fokus på cykel hos Concept 9 mars

I början av mars bjuder Concept in till event med fokus kring cykelträning i gruppträning och ute i gymmet. Anmäl dig och få tips och inspiration kring hur du kan boosta din verksamhet, dig själv och dina medlemmar.

Programmet för dagen består av föreläsningar, workshops och inspiration av erfarna branschprofiler från gym- och idrottsvärlden. Eventet vänder sig till såväl instruktörer, gruppträningsansvariga som chefer/ledare. Ta del av de block som passar dig. 

Föreläsning/workshop med Mattias Reck

Mattias Reck. Bildkälla: cykla.se

Mannen som får världseliten att prestera sitt yttersta. Som proffstränare inom landsvägscykling och en av Sveriges främsta skidtränare med en enorm kunskap om fysisk prestation, håller Mattias en spännande och tänkvärd föreläsning. 

Cykelpass med Kia Vornanen

Häng med på ett inspirerande pass med en av Sveriges mest erfarna instruktörer och utbildare med över 30 års erfarenhet från branschen. 

Peter Möller Hanssen från Intelligent Cycling

Delar med sig av sina erfarenheter utifrån ett nordiskt och europeiskt perspektiv och informerar om konceptet bakom Intelligent Cycling. Vilken betydelse har upplevelsen och planeringen av passen i cykelsalen?

Uffe Olesen från Bodybike

Berättar om företagets 25-åriga intressanta historia och informerar om nyheter från Bodybike. Hur utvecklas försäljningen av cyklar i världen och vilka utmaningar finns? 

Wattbike


Informerar om hur toppgymmen i London lyckats med Wattbike som ett viktigt redskap för PTs och i Small Group Training. 

Som alltid blir det tävlingar med fina priser i potten och i detta fall blir det fitnesstest på Wattbike som får kora dagens vinnare! Det finns tillgång till omklädningsrum och duschar i lokalerna.

Lunch, tilltugg och fika ingår.

Praktisk info:

  • Datum: Torsdag 9 mars
  • Starttid: Drop-in från 10.00, programstart 10.30
  • Slut: 17.00
  • Plats: Concept Showroom, Huskvarnavägen 78 i Jönköping
  • Passar för: Cykelinstruktörer, ledare och gymägare
  • Anmälan:  Senast den 28 februari till cykel@concept.se 

 Två deltagare per företag. Begränsat antal platser och först till kvarn gäller. Anmälan är bindande. 

Ange ev. allergier och om ni kommer att medverka praktiskt på de olika passen eller om ni hellre vill gå på workshops/föreläsningar.