Technogym Ride – den nya allt-i-ett cykeln

Varje cyklist drömmer om att cykla på Alpe d’Huez, i Dolomiterna eller på isländska höglandet. Nu är det möjligt. Technogym Ride är den första cykeln med en 22-tums skärm som tillåter dig att ta del av en helt ny cykelupplevelse inomhus.

Genom en enda inloggning, utan krångel med installation eller svåra inställningar, får du enkel tillgång till dina favoritträningsappar och all motivation du behöver.

Med sin integrerade 22-tums skärm är Technogym Ride den första cykeln som erbjuder direkt tillgång till cyklisternas mest älskade appar så som Zwift, Strava, ROUVY och TrainingPeaks; underhållningsappar som Netflix, Eurosport och ett komplett utbud av träningsprogram, designade för att förbättra din cykelprestation.

Skapad och designad för att erbjuda dig en upplevelse av utomhuscykling – inomhus

Technogym Ride är designad tillsammans med några av världens bästa cyklister för att erbjuda en unik träningsupplevelse för både nybörjare och proffs. Technogym har samarbetat med cykeleliten i över 30 år, i början tillsammans med Gianni Bugnos MG-Technogym proffsteam och sedan 2000 som officiell leverantör till de olympiska spelen.

Technogym Ride är designad för att simulera känslan av att cykla utomhus. Via skärmen kan du drömma dig bort längst de slingriga vägarna på några av världens mest kända cykelrutter. Du kan även träna exklusiva TNT-program (Technogym Neuromuscular Training) för att förbättra dina metabola och neuromuskulära prestationer. Eller så kan du sätta upp helt egna träningsprogram anpassade efter dina personliga träningsmål.

Perfekt för hemmaträning

Technogym Ride har elektroniska växlar. Detta gör att du kan växla precis som på din racercykel. Du växlar enkelt i uppförsbackar med skarp noggrannhet på motstånd och FTP-procent. Reaktionstiden från 0 till 1000 watt är på endast 0,5 sekunder. Allt detta sammantaget ger en otroligt realistisk cykelkänsla som definitivt kan jämföras med en racercykel.

Cykeln låter dig träna ljudlöst, vilket gör att den passar perfekt för hemmaträning.

Technogym RIDE förväntas komma in till lager i Sverige vecka 13.