STC Training Club växer i väst – etablerar premiumgym i Kungsbacka

Bild: STC

Under 2024 öppnar gymkedjan STC upp en premiumanläggning i Kungsbacka, strax söder om Göteborg.

”I många år har önskan varit stor bland medlemmar och Kungsbackabor att STC ska öppna på orten och nu har vi hittat den perfekta lokalen och platsen för vårt populära koncept. Jag är också övertygad om att vi kommer göra det bättre än konkurrenterna”, säger Antoni Kutics, grundare och etablerare STC.

STC Kungsbacka öppnar på Månstensvägen 10, i den nya stadsdelen Kolla Parkstad som ligger i anslutning till centrum och pendelstationen och närhet till Onsalamotet och E6:an. Kolla Parkstad är ett av Kungsbacka stads största bostadsprojekt med över 1100 bostäder.

Gymmet kommer vara en fullskalig premiumklubb med ett stort utbud av gym- och konditionsutrustning av absolut högsta kvalitet. Här kommer också finnas stora öppna funktionella ytor, HIIT-zone och fria vikter.

Bild: STC

Stort och varierat utbud

STC har också en ambition om att starta igång sina populära livsstilsprogram här och kommer erbjuda ett varierat utbud av egna gruppträningspass och pass från världsledande Les Mills.

”Kungsbacka och Kollaområdet är en perfekt match med vad vi söker när vi etablerar våra gym, stort upptagningsområde och riktigt bra tillgänglighet. Vi ser fram emot att öppna upp ett premiumgym och aktivera Kungsbacka och Onsalaborna!”, säger Anders Carlbark, VD STC.

Anders Carlbark

Förutom träningsmiljön är övriga utrymmen viktiga för STC och det satsas mycket på en välkomnande lounge och lyxiga omklädningsrum för att förhöja upplevelsen av gymbesöket