SATS växer i Malmö – dubblar antalet gym

SATS har varit närvarande i Malmö i över 20 år och nu dubblar de antalet gym från 4 till 8 under det närmsta året efter att ha sett en ökad efterfrågan.

Utöver SATS standardutbud kommer medlemmar framöver kunna ta del av en mix av koncept och träningsformer som HIIT Zone, Intelligent Cycling, Yoga och Indoor Running.

– Vi tror på att ha något för alla, oavsett ålder eller träningsstil. Vårt mål är att alla ska kunna träna hos SATS och känna sig hemma. Därför satsar vi väldigt mycket på det i samband med de kommande nyöppningarna – att skapa ett brett utbud som är välkomnande för alla som vill träna hos oss, säger Country Manager för SATS Sverige, Linda-Li Cederroth.

Linda-Li Cederroth, bildkälla: SATS

SATS har sedan tidigare ett stort och brett träningsutbud i Malmö på SATS Mobilia, SATS Entré, SATS Malmö City och SATS Västra Hamnen. De nya gymmen blir SATS Triangeln som öppnar i april 2022, SATS Limhamn som öppnar sommaren 2022, SATS Hyllie som öppnar vintern 2023 och SATS Hyllie Corner som öppnar våren 2023.

SATS Triangeln, som öppnar först av de nya anläggningarna, kommer att ligga centralt beläget i köpcentrumet Triangeln och kommer att fokusera på gymträning, personlig träning och bootcamps.

– Malmö är ett område vi känner till väl då vi funnits i staden i över 20 år. Vi vet att närhet till sitt gym är en viktig faktor för att folk ska kunna etablera goda träningsvanor, så vi ser fram emot att göra det ännu lättare att ha en aktiv livsstil i Malmö, avslutar Linda-Li Cederroth.