Mikael Hollsten – Sweaty Business Podcast avsnitt #32

    #sweatybusinesspod avsnitt 32; Mikael Hollsten – #vadegrejen med #aldrigvila?

    I detta avsnitt möter vi den för detta gladiatorn ”Prime”, PT:n, gamern, entreprenören, Biggest Loser-coachen och numera pappan – Mikael ”#aldrigvila” Hollsten. Hör om hans historia och resa inom träningsvärlden, från ungdomsåren i Östersund med basket och gamling i fokus, till att bli rikskänd som bloggare, gladiator i TV4 och sedermera som profilstark tränare i viktminskningsprogrammet ”Biggest Loser”.

    Mikael var tidigt ute med egen blogg och blev snabbt en av de mest besökta träningsbloggarna i Sverige. Läsarna fick en unik inblick i hans träning, tävlingssatsningar, arbetet med klienter och mycket annat. Bloggen etablerade ”Aldrig Vila” som ett av träningssveriges starkaste varumärken – hashtaggen #aldrigvila blev enormt populär i fitnesskretsar och har använts över 1.3 miljoner gånger på Instagram.

    Vi pratar även om de olika rollerna i tv-produktionerna; hur han fått sina tv-gig, hur livet som gladiator är (och vad som till slut ”knäckte” honom) och myyycket annat.

    Häng med på ett riktigt intressant samtal ifrån en profil som hunnit med en hel del. Lyssna där poddar finns, eller via fliken ”podcast” i toppen på menyn.