Gymleco officiell partner till nya Extremfabriken-studion

2020 ser ut att bli ett händelserikt år för Gymleco. Förutom att den svenska gymleverantören planerar att släppa ytterligare fem nya gymmaskiner under den närmsta tiden, så fortsätter det svenska varumärket att expandera i Sverige.

Till helgen öppnar populära Extremfabriken nya gymlokaler på Kungsholmen i Stockholm. Där blir Gymleco officiell partner och därmed en central del av träningsutrustningen på centret.

Extremfabriken finns sedan tidigare representerade med en anläggning i Kallhäll, norr om Stockholm, och erbjuder storstockholms bästa träning inomhus för hinderbana (OCR) och Ninja Warriors. Här finns även yta för funktionell träning, fria vikter och mer.

”När vi öppnar i city så har vi tagit med oss erfarenheter från fyra år i Kallhäll och skapat en renodlad träningsstudio. Här kör vi pass på löpande band som genomsyras av vår passion för naturliga rörelsemönster och träningsglädje. Nu har alla i city äntligen möjligheten att uppleva magin som är Extremfabriken i ett kompakt, tillgängligt format”, kommenterar Alexander Mars, som är en av delägarna i Extremfabriken.

Passen som kommer att erbjudas i studion:

CrossFit

Bootcamps

Factory Fitness

OCR Fys

Missa inte invigningen av nya Extremfabriken – lördag 15 februari.