Craft inleder samarbete med Runacademy

Sportvarumärket Craft har inlett ett samarbete med Runacademy. Ett samarbete som förstärker Crafts stora satsning på löpning och löparskor.

”Det känns väldigt roligt att vi nu har påbörjat ett nära samarbete med Runacademy”, säger Natalie Taylor, som driver samarbetet från Crafts sida.

”Runacademy fokuserar på glädjen i löpning och hur man tillsammans med andra kan utvecklas och hitta motivation i sin träning, vilket harmonierar perfekt med vårt varumärke. Samarbetet ligger också perfekt i tiden då vi nu och framåt har stort fokus på löpning och löparskor.”

Runacademy grundades i Stockholm 2013 och arrangerar idag löpargrupper på över 100 orter i Sverige. Runacademy driver dessutom onlineträning och arrangerar löparresor. Över 10 000 löpare tränar med Runacademy varje år under coachning av mer än 600 ledare.

”Vi är superglada för samarbetet med Craft som möjliggör att våra ledare får springa med riktigt bra produkter med hög kvalité. Det blir dessutom roligt att få göra flera olika marknadsaktiviteter tillsammans med Craft”, säger Runacademys grundare Petra Kindlund.