Craft inleder samarbete med En Svensk Klassiker

Craft har tecknat ett 3-årigt samarbetsavtal med En Svensk Klassiker. Avtalet innebär bland annat att Craft och En Svensk Klassiker kommer att samarbeta i syfte att inspirera ännu fler människor till att börja träna och motionera.

”Vi gör en jättestor satsning på att nå ut brett i föreningslivet och detta samarbete med En Svensk Klassiker ligger perfekt i linje med den strategin. En Svensk Klassiker är ett väldigt starkt varumärke och gör ett fantastiskt jobb för att aktivera och motivera en bred målgrupp 365 dagar om året”, säger Stefan Persson, VD på Craft.

En Svensk Klassiker är en idrottsutmaning utöver det vanliga och kräver styrka, kondition och noggranna förberedelser för att lyckas med bedriften att under ett års tid genomföra fyra av Sveriges största konditionslopp, i fyra olika discipliner. Inom organisationen för denna stora utmaning är man också mycket nöjd med det nya samarbetet.

”Det är väldigt glädjande att kunna teckna ett 3-års avtal tillsammans med Craft. De, precis som vi, andas och lever för träning och en aktiv vardag. De har kläder för alla typer av idrottande och av hög kvalité, något som vi självklart kommer lyfta in i vår nya klassikershop”, säger Michael Thorén VD på En Svensk Klassiker.

Det nytecknade avtalet sträcker sig över säsongen 2020.