Sweaty Business Podcast avsnitt 35 – #vadegrejen med Tauff Training?

I detta avsnitt träffar vi duon Usama Aziz och Madelinn Fernandez som tillsammans grundat och driver träningskonceptet Tauff (uttalas som engelskans ”tough”).

Småländska Madelinn är tjejen som hatade all sport och träning fram till dess att Mr. Miyagi i filmen ”Karate Kid” inspirerade henne till att börja med kampsport när hon blivit tillräcklig gammal. Under årens gång har hon bl a hunnit med många olika typer av kampsporter, blivit Master Trainer för Nike och arbeta som gruppträningsinstruktör och personlig tränare.

Usama Aziz är den ödmjuke göteborgaren som tävlat på elitnivå i tre olika sporter och hunnit med både VM och två Olympiska Spel (-92 & 96) som brottare. Efter brottarkarriären tog Usama upp MMA (Mixed Martial Arts) och slutade på topp som nr 1-rankad fighter i Europa. Usama är även en driven entreprenör som bl a tagit fram och driver företaget Lo-bloo som producerar suspensoarer för kampsport.

Vi pratar bland annat om OS-satningar, drivkrafter, deras kärlek till kampsport och deras gemensamma baby – Tauff Training. Hääng med!

Lyssna där poddar finns, eller via fliken “podcast” i toppen på menyn.

.   .   .

Usama Aziz på Instagram: @usamaaziz

Madelinn Fernandez på Instagram: @fightingspirit