Fyrfaldiga boxningsvärldsmästaren Armand Krajnc samarbetar med tränings- och hälsoappen Twiik

Armand Krajnc lanserar sitt träningskoncept Twelve Rounds™ på den digitala träningsplattformen Twiik som levererar digital coaching och träningsupplägg. Twelve Rounds™ bygger på Armands självupplevda träningspass som tog honom hela vägen till världsmästartiteln. Lanseringen sker just innan boken med samma namn släpps till försäljning 1/3.

Twelve Rounds™ online kommer att innehålla kompletta workouts för hela kroppen som Armand Krajnc spelat in, användaren kommer att kunna köpa program där de har direkt access till Armand för feedback och råd längs vägen.

“Det är såklart stort för oss. Dels är Armand en stor inspiratör med ett enormt engagemang, dels är det väldigt spännande att få vara med och digitalisera ett väldigt starkt koncept som Twelve Rounds”, säger Anders Gran från Twiik.

För Armand är digitaliseringen en naturlig del av att leda och coacha andra på ett sätt som passar individen:

“Målet med Twelve Rounds har hela tiden varit att öppna upp och sprida kunskapen till fler. Väldigt många tränar idag med hjälp av mobilen så att komplettera boken med träningsupplägg och tips i mobilen är en självklarhet. Twiik ger mig möjlighet att nå fler, men också att utveckla konceptet för en ännu större målgrupp”, menar Armand Krajnc.

Twelve Rounds™ finns tillgängligt i Twiik-appen på Appstore & Google Play (länk) samt på Twelve Rounds™ hemsida