Casall fortsätter växa och flyttar till nya, större lokaler

Hela Casall-koncernen fortsätter växa och genomför en stor satsning. Nu flyttar huvudkontoret till nya, större lokaler utvecklade med ett genomgående miljöfokus. Lokalerna kommer bland annat husera huvudkontor, ett utökat Showroom och lagerutrymme på 4600 kvm.

Casall PRO och systerföretaget Casall Sport har haft en god tillväxt de senaste åren, trots de utmaningar som pandemin inneburit. Nu satsar Casall vidare och flyttar in i nya, större lokaler med ett utökat lager till Casall PRO på 4600 kvm och med en takhöjd på 12 meter, vilket ger en rejäl ökning av lagerutrymmet. Det innebär enligt företaget en ökad leveranssäkerhet och ytterligare förbättring av servicegraden till våra kunder. Utöver det nya, större lagret kommer byggnaden också att inrymma Casalls nya huvudkontor om 800 kvm, med ett ökat utrymme för ett fullutrustat Showroom, där kunder såväl som anställda kommer kunna testa träningsmaskiner och utrustning. Här kommer det också att finnas möjlighet för Casall att hålla i egna utbildningstillfällen och tester av nya produkter innan lansering.

”Det känns oerhört stimulerande och kul att nu få möjligheten att flytta vår verksamhet i Norrköping till helt nya, fantastiska lokaler! Fastigheten kommer att ligga direkt i anslutning till E4:an och kommer på alla sätt ha en extremt hög miljöklass – i enlighet med våra högt ställda värderingar. För Casall blir det också en viktig milstolpe när vi nu kliver upp ytterligare en nivå i vår satsning framåt. Timingen känns också perfekt för denna satsning eftersom vi precis har avslutat ett rekordår när det gäller vår totala försäljning och lönsamhet”, säger Carl-Axel Surtevall, Casalls grundare och koncernchef.

Satsningen är en viktig del i Casalls långsiktiga strategi för fortsatt ökad tillväxt, minskad miljöpåverkan och effektiviserad leverans- och servicegrad vilket är ett viktigt steg mot målet att bli erkänd som den främsta leverantören i gymbranschen. Det nya huvudkontoret är utvecklat med ett genomgående och omfattande miljöfokus. Bland annat kommer lokalerna att värmas upp genom en kombination av bergvärme och solenergi. Genom det nya läget längst E4an söker Casall även minska leveranstid och miljöpåverkan med kortare sträcka mellan motorväg och lager. 

Redan till sommaren 2022 är det beräknat att Casall ska flytta in i sina nya lokaler.  

Läs mer om Casall PROs kommande satsningar på CasallPRO.com