Foodbox, bra mat helt enkelt.

Foodbox utvecklades 2012 med syfte att erbjuda träningsanläggningar bra och nyttig mat helt utan svinn och dyra investeringar i restaurangkök. Foodbox startade i liten skala och finns idag hos 450 återförsäljare i Sverige.  

Foodbox utvecklar nya maträtter kontinuerligt och erbjuder 13 unika maträtter som tillagas i Sverige. Företaget erbjuder ett flertal kyckling-, och biffrätter och har ett bra utbud av vegetariska/veganska rätter i sortimentet. 

Innehållet är a och o 

Foodbox har lagt stor vikt vid att använda naturliga råvaror utan konserveringsmedel eller onödiga E-ämnen. Maten innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater. Flera av maträtterna är gluten-, och laktosfria.  

Direkt nedfrysning gör att maten bibehåller alla näringsämnen. 

Foodbox är godkänt av Livsmedelsverket och följer de nordiska näringsrekommendationerna.  

Tanke/funktion   

Tänk dig att varje dag utan direkt ansträngning kunna äta god, näringsriktig mat som redan är färdiglagad – Foodbox är som att ha en egen kock.   

Foodbox ska underlätta i vardagen för den som vill eller behöver ta hand om sin kropp genom att äta sunt och gott. Med bra mat orkar man mer både i vardagen och på fritiden och det ser till att kroppen håller sig stark och motståndskraftig.  

Foodbox – bra mat helt enkelt.