Technogym teamar upp med Nordea Open 2024

Foto: Nordea Open

Technogym meddelade nyligen sitt nya partnerskap med Nordea Open, en av Sveriges mest ansedda tennisturneringar.

”Tennis har alltid varit en sport i fokus för Technogym, och vi har haft förmånen att samarbeta med flera framstående tennisspelare genom åren. I Norden har vi exempelvis ett samarbete med Casper Ruud som vi är stolta över, och vi är särskilt glada över att han kommer att delta i årets Nordea Open. För oss är det viktigt att våra partners delar våra värderingar, och vi anser verkligen att Nordea Open gör det. Turneringen är en av årets häftigaste sportevenemang, världsklassig tennisupplevelse och mycket uppskattad av spelarna, vilket bland annat också bekräftas av utmärkelsen som ”Tournament of the Year 2023”. Vi ser fram emot detta partnerskap och att tillsammans skapa en turnering av högsta kvalitet i sommar,” säger Alexander Hed, VD på Technogym Sverige.

Med en historia av innovativ teknik och expertis inom fysisk träning har Technogym i årtionden varit ett företag och varumärke i framkant. Företaget är inte bara partners till några av världens främsta idrottare och lag, utan har även varit den officiella leverantören av träningsutrustning till de Olympiska Spelen under flera år.

Technogyms nära band med tennisvärlden är starkt etablerat genom samarbeten med stjärnor som Rafael Nadal, Casper Ruud, Jannik Sinner och många andra. Dessutom har Technogym blivit utvalda som officiella leverantörer till flera av de mest framstående internationella tennisturneringarna, inklusive Nitto ATP Finals, Davis Cup, Australian Open 2024, Italian Open och de Olympiska spelen i Paris 2024, som kommer att hållas på Roland Garros.

Casper Ruud | Foto: @NittoATPFinals

“Vi är glada och stolta att välkomna Technogym som en ny Partner till Nordea Open. Technogym är en ledande aktör inom fysisk träning vilket ligger oss varmt om hjärtat då vi jobbar med professionella idrottsutövare. Genom vårt samarbete kommer vi kunna ta del av Technogyms expertis för att än mer ta hand om spelarnas behov inför och efter match,” säger Sara Bergh, Operation Manager på Nordea Open.