Gymleco storsatsar mot sydeuropa – öppnar nytt kontor i Spanien

Svenska gymleverantören Gymleco gör en storsatsning mot den sydeuropeiska och spanska marknaden och flyttar en del av deras verksamhet till Spanien i början på hösten. Kontoret öppnar i den populära orten Marbella.

Gymleco har de senaste åren växt starkt internationellt och finns idag i över 30 länder med återförsäljare i över 20 länder, men detta blir den första satsningen på att flytta personal med spetskompetens från huvudkontoret till annan ort. Monica Sotkasiira, VD, berättar om nysatsningen:

– “Viktigast för oss är våra kunder, därför vill vi se till att finnas lokalt. Det bygger ett större förtroende och gör det lättare att vara med på nya roliga projekt. Vi tror så pass mycket på den europeiska marknaden, däribland Spanien, att vi vill vara lättillgängliga och kunna erbjuda on-site möten med vår personal som har en bred kunskap inom vår bransch.”

Flytten är ett pilotprojekt som kommer ske i slutet av september. Just Spanien blev det då flera nya projekt är på gång i landet.

– “Vi har fått flera förfrågningar om stora projekt i Spanien, därför känns det naturligt att börja där. Vi ser verkligen fram emot alla spännande möten det kommer generera och hur det kommer förbättra vår kunskap om Spanien som marknad.”

Monica berättar vidare om framtiden:

– “Om vi blickar ännu längre framåt så ser vi såklart en framtid med flera internationella Gymleco kontor. Om detta uppskattas av våra kunder och samarbetspartners så är Marbella bara början.”

Om du är intresserad av ett möte med Gymleco i Marbella kontakta Linda Sotkasiira på mail linda@gymleco.se eller direkt via Instagram på konto @sotkasiira