KlubbSverige förvärvar viktkoncepten Weight Trainer och For Me

KlubbSverige förstärker sitt erbjudande genom att förvärva viktkoncepten Weight Trainer och For Me. De båda produkterna är väl beprövade och hjälper träningsanläggningar att nå nya målgrupper, öka intäkterna för att därigenom bidra till en bättre lönsamhet.

– Det här kommer att bli en gamechanger, säger Stefan Tingwall, vd för KlubbSverige.

– Vi är glada att meddela att KlubbSverige har förvärvat Weight Trainer och For Me från oss. KlubbSverige har under många år varit en nära samarbetspartner till oss och har rekommenderat våra WT och For Me till sina medlemsklubbar. Vi har inte kunnat tänka oss en bättre förvaltare av våra koncept”, säger Per Sundström, vd för BMG Scandinavia.

Förvärvet av Weight Trainer och For Me är en viktig pusselbit i KlubbSveriges vision om att ligga i framkant för att utveckla svenska träningsanläggningars lönsamhet. Sedan tidigare har Boost, företagets koncept för leadsgenerering blivit en uppskattad tjänst för kunderna, inte minst för sin förmåga att skapa tydliga resultat genom målgruppsanpassad marknadsföring och annonsoptimering.

– Tack vare den fina respons vi fått av våra kunder för Boost kan vi nu ta nästa steg som bolag. Att kunna erbjuda Weight Trainer och For me innebär att vi har bättre förutsättningar än någonsin att hjälpa våra kunder nå en betydande ökning av såväl intäkter som lönsamhet, menar Stefan Tingwall.

Stefan Tingwall och Andreas Stenberg, KlubbSverige

KlubbSverige ser stora möjligheter att använda erfarenheter från arbetet med KlubbSverige och Boost till sina licenstagare. Framför allt innebär mer nischade produkter en möjlighet att marknadsföra sig tydligare mot specifika målgrupper.

– Jag tror vårt sätt att arbeta i kombination med två väl beprövade och högkvalitativa produkter kan bli en game changer för många av våra kunder, avslutar Stefan.

Målsättningen för BMG Scandinavia och KlubbSverige är att övergången till KlubbSveriges regi innebär en förbättring av leveransen till alla licenstagare. För att behålla kompetensen och för att säkerställa att driften fortlöper som vanligt fortsätter nyckelpersoner från BMG sina roller i verksamheten.