Svenska ICANIWILL växer i Europa – signar avtal med Zalando och Peek & Cloppenburg

Bildkälla: ICIW

Svenska ICANIWILL, även känt som ICIW, fortsätter sin starka tillväxt i Europa. Under 2022 har företaget vuxit kraftigt på återförsäljarsidan och expanderar till 14 nya marknader genom återförsäljaravtal med bland annat tyska Zalando och Peek & Cloppenburg. ICIWs produkter blev tillgängliga hos de två återförsäljarna från december 2022. 

ICIW, som har sin bas i i norden, har expanderat kraftigt under 2022 med flera nya internationella återförsäljare. Bland dessa återfinns den tyska retailjätten Zalando och varuhuskedjan Peek & Cloppenburg. Genom de nya avtalen kommer ICIW nu säljas i 14 nya marknader i Europa både online och offline. 

– Intresset för ICIW ute i Europa är stort och vi har även sett en ökad efterfrågan hos våra befintliga återförsäljare under året. Att inleda samarbetet med Zalando som är Europas största e-handel för mode och dessutom även etablera oss i fysisk handel hos varuhusproffsen Peek & Cloppenburg är ytterligare ett kvitto på att vi är relevanta för slutkonsumenten. Det är kul att se att vårt varumärke efterfrågas ute hos handlarna, berättar Nina Ludwig Lindelöf, Wholesale Director på ICIW.

Zalando kommer själva att göra inköp och lagerhålla ICIW:s produkter i tre av sina europeiska lager. Peek & Cloppenburg kommer sälja träningskläderna både online och i deras varuhus, totalt täcker de 14 nya länder för det svenska varumärket.