Var med och digitalisera träningsbranschen – investera i Twiik!

Twiik utvecklar lösningar som gör det möjligt för tränare och gym att skapa innovativa digitala träningstjänster. Därmed digitaliseras tjänsteerbjudanden och bra träning görs tillgänglig för en större målgrupp.

Twiik planerar noteras på Nasdaq First North under maj månad. Torsdag 6 maj är sista dagen för intressenter att teckna aktier i bolaget inför börsnoteringen.

Twiik är en av få aktörer som kombinerar en användarvänlig plattform anpassad för digital coachning med ett komplett integrerat säljsystem som hjälper tränare och gym att skapa skalbara affärer. Kunderna – som utgörs av både multi-site gymkedjor och enskilda personliga tränare – får ett komplett verktyg som kan integreras i den befintliga verksamheten.

Actics onlineplattform Actic Anywhere är byggd på Twiiks plattform

– “Genom Twiik kan de lansera digitala tjänsteerbjudanden betydligt billigare och med kortare time-to-market än tidigare. Samtidigt skapar vi en handelsplats för onlineträning dit konsumenterna kan söka sig för att hitta den bästa onlineträningen”, kommenterar Anders Gran, VD Twiik.

Läs gärna mer här.