Kraftmark samarbetspartner till Workout Åre 2019

Nu står det klart att svenska varumärket Kraftmark återvänder som samarbetspartner till Workout Åre. Kraftmark skapar träningsutrustning för gymmet och hemmet med fokus på funktionalitet och kvalitet.

Under Workout Åre 2019 kommer Kraftmark stå för träningsboxen där alla Functional Fitness-klasser kommer att hållas. I år kommer Kraftmark även leverera en föreläsning kring ”Boutique Fitness”, nischade träningsstudios, som växer så det knakar runtom i världen. Passar bra för dig som går i tankarna på att bygga ut/om en befintlig anläggning, för dig som vill starta en egen/helt ny studio eller för dig som är intresserad av att veta mer om ämnet.

F45 – Ett av många framgångsrika ”Boutique Fitness”-koncept

Kraftmark kommer även hålla i två st workshops kring ”Perkussionterapi” – i och med att man är leverantörer av varumärket Theragun. Passar bra för dig som vill lära dig teoretiskt och praktiskt om hur du kan använda perkussionbehandlingar för prehab/rehab. TheraGun kan bland annat användas för smärtlindring, återhämtning och allmänt välmående. Håll utkik i schemat om ca två veckor då dessa sessioner kommer ligga som bokningsbara aktiviteter. Kika på schema

TheraGun