ASICS lanserar nya löparskon GEL-NIMBUS™ 25

Bildkälla: ASICS

ASICS lanserar nya löparskon GEL-NIMBUS™ 25. Skorna erbjuder mer dämpning och mjukare landningar för att ge den mest bekväma löpupplevelsen.

Designad för att ge förbättrad komfort under fötterna, kommer skon med en ny lätt och energisk FF BLAST™ PLUS ECO-dämpning och med 20% mer skum jämfört med tidigare versioner. Skummet är tillverkat av minst 20% biobaserat material från förnybara källor såsom överblivet avfall från sockerbearbetning. 

Bild: ASICS

En ny mjuk men andningsbar och stretchig stickad plös- och kragkonstruktion ger en enklare step-in och en mer anpassningsbar passform, vilket gör att skon känns som en förlängning av foten och gör varje steg mer bekvämt och smidigt. 

Bild: ASICS

Laura Bolgen, Senior Manager Global Product Line, Performance Running Footwear hos ASICS kommenterar detta:

“ASICS designfilosofi innebär att vi genomför slitagetest för idrottare, biomekanisk forskning, hållbara metoder och årtionden av hantverk för att skapa produkter som känns bäst för både kropp och själ. För utvecklingen av GEL-NIMBUS™ 25 lägger vi ribban väldigt högt. Vi visste att vårt ambitiösa mål att ”skapa den mest bekväma löparskon” var ett mål som skulle kräva ännu mer design- och utvecklingsarbete samt interna och externa tester och konsumentvalidering. Som team är vi otroligt stolta över vad vi har kunnat åstadkomma  under de 18+ månaderna av outtröttligt utvecklingsarbete och vi hoppas att varje löpare som kommer att känna skillnaden som denna unikt bekväma GEL-NIMBUS-modell har att erbjuda.”

Är detta verkligen den bekvämaste löparskon? Komfort är subjektivt, så bedöm själv. För att ta reda på mer om GEL-NIMBUS™ 25-skon, besök asics.com.

GEL-NIMBUS™ 25 kommer finnas tillgänglig i butik och online från och med den 1 februari, 2023. Det rekommenderade priset är 2 100 SEK.