Weekly Revolt lanserar hälsosamma matkassar

Foto: Weekly Revolt

I ett samarbete med Middagsfrid lanserar hälsoföretaget Weekly Revolt nu matkassar. Detta partnerskap ger deltagarna i Weekly Revolts kost- och träningsprogram tillgång till hälsosam, näringsrik mat som är enkel att tillaga.

Kassarna stödjer Weekly Revolts vision om att förbättra folkhälsan och hjälpa människor till en hälsosammare vardag.

”Vi är otroligt stolta över att nu kunna erbjuda våra deltagare en mer heltäckande hälsolösning. Vi vet att tiden ofta är knapp i det moderna livet. Därför har vi gjort det enklare att äta hälsosamt med vår WR Matkasse, som dessutom är vår kasse bäst prissatt om vi jämför marknadens priser, detta gör bra mat tillgänglig för fler”, Jonathan Hoel, grundare och VD för Weekly Revolt.

Malin Wiklander, VD för Middagsfrid, tillägger: ”Vi delar en stark gemensam vision med Weekly Revolt om förbättrad folkhälsa genom näringsrika och goda måltider på ett enkelt sätt. Vi ser fram emot att anpassa vårt sortiment för Weekly Revolt och ser en stor potential i samarbetet framåt.”

Första steget i samarbetet innebär att WR Matkasse kommer att lanseras som en del av det kortare programmet WR33 under maj 2024. “Planen är sedan att expandera erbjudandet till ytterligare program och deltagare under hösten”, enligt Mikaela Lundqvist, assisterande marknadschef på Weekly Revolt.