Micom Fitness Partner tar in utmanaren 80classics – Blir nu en permanent produkt i sortimentet


Micom Fitness Partner har haft gym80 som en av sina primära produkter sedan 2019. Märket är en ledande tillverkare av högkvalitativ gymutrustning med över 40 års erfarenhet av att skapa innovativa och användarvänliga maskiner med stort fokus på design och exklusivitet.

Micom Fitness Partner som har agenturen för gym80 i Sverige lanserar nu underlinjen 80classics på den svenska marknaden.

– 80classics är en utmanare till gymutrustning i den lägre prisklassen och kan konkurrera både på pris och kvalité,  säger Marcus Eckerskog, ansvarig för gym80 i Sverige.

– Vi fick chansen att erbjuda marknaden 300 maskiner till ett riktigt bra pris förra året och försäljningen var över förväntan och vi har nu tagit beslutet att ta in produkterna permanent i det svenska sortimentet, fortsätter han.

Stora variationsmöjligheter och generös garanti

Sortimentet består av 29 olika viktmagasins-maskiner som går att få i 20 olika färger på dynorna och 5 olika färger på ramarna. 

Inte nog med den stora möjligheten till designalternativ får man också 10 års garanti på alla ramar.

– Vi kan ha dessa långa garantier för att produkterna helt enkelt håller, säger Marcus.

Stadig tysk design

Produkterna är producerade i Tyskland och företaget är stolta över dess robusta design. 

Bild: gym80classics

En standard på marknaden är att tillverkare producerar ramar med 1.5 mm stål. 

80classics maskiner använder 3 mm tyskt stål och kevlarbälten med inbäddade ståltrådar istället för vajrar, vilket gör att de håller 10 gånger längre än vanliga vajrar. Gym80 ger även 10 års garanti på dessa.

– Vi är stolta över att kunna presentera en sån bra produkt på den svenska marknaden och dessutom kunna hålla riktigt bra priser, avslutar Marcus Eckerskog.

Besök gärna gym80.se/80classics för att se prislistan och läsa mer.