Medley vinner upphandling för drift av nytt gym i Älvsbyns sportcenter

Kommunstyrelsen i Älvsbyn klubbade för ett par veckor sedan igenom Medley som vinnande aktör i upphandlingen om att sköta driften av det nya gymmet i Älvsbyns sportcenter.

Processen har pågått sedan i juni i fjol och nu står det klart att Medley får äran att ta hand om alla träningssugna i Älvsbyn med omnejd.

Medley utökar i och med detta sitt verksamhetsområde till att innefatta även Norrbottens län. Medley driver idag fler än 20 bad- och träningsanläggningar runt om i Sverige och är därmed landets ledande aktör i branschen.

– Vi är otroligt stolta och glada över att få vara med och bidra till ett ännu aktivare liv för Älvsbyborna tillsammans med Älvsbyns kommun, säger Daniel Almgren, vd på Medley.

Avtalet gällande driften av det nya gymmet och gruppträningssalar gäller i fem år med möjlighet till förlängning i tre år plus två år och verksamheten beräknas starta under april månad.

– Vi är glada över att vi hade flera leverantörer som var intresserade att sköta driften av gymmet här i Älvsbyn. Efter att ha gått igenom alla anbuden har vi nu landat i att skriva avtal med Medley, säger Anna Lindberg, kommunchef på Älvsbyns kommun.