Step2Fit ingår partnerskap med Zoezi

Sami Körkkö och Diana Willman Ivarsson

Step2Fit, som tagit den finska PT-marknaden med storm med sitt verktyg för onliecoaching, är nu på stark frammarsch även i Sverige. Ett steg i utvecklingen på den svenska marknaden är ett strategiskt samarbete med affärssystemleverantören Zoezi.

Step2Fit levererar en komplett coachingapp till tränare som söker en enkel plattform för kommunikation och programmering till sina klienter. För de gym som har, eller vill växa inom personlig träning och Small group Training är plattformen ett viktigt verktyg för att kunna öka både sin försäljning och kontroll. Nu går Step2Fit steget längre och integrerar sig mot affärssystemet Zoezi

”Vi har sökt ett affärssystem på den svenska marknaden som skulle vara intresserade av en integration. När vi fick kontakt med Zoezi kändes det som en perfect match. Våra produkter kompletterar varandra och vi delar liknande värdegrund och produktvision om att hålla det enkelt och modernt. Vi ser fram emot framtiden tillsammans med Zoezi”, säger Sami Körkkö, försäljningschef Step2Fit

”Partnerskapet med Step2Fit blir ett fint komplement och förstärkning till Zoezis kärnprodukt. Vi är övertygade om att många av våra kunder kommer att bli hjälpt av Step2Fit:s tillval, framförallt de ägare som önskar bättre kontroll över sina tränare och coacher på golvet”, säger Diana Willman Ivarsson, marknads- och partneransvarig Zoezi. 

Förenklar planering och översikt

Partnerskapet kommer att innebära en integration mellan de två plattformarna med följande mål:

  1. Enklare översikt för ägaren på sina tränare och dess klienter.
  2. Enklare översikt för tränaren som kan se sina pågående klientarbeten på samma plats som sitt dagsschema och andra anläggningsrelaterade uppgifter. 

Integrationen beräknas vara klart under våren 2023 och såväl Step2Fit och Zoezi kommer att söka efter pilotkunder innan releasedatum hösten 2023.

Ett senare steg kommer att innebära programmering även för Crossfitboxar.