CrossFit väljer Pavigym som sin officiella golvpartner i Europa

Bild: Pavigym

CrossFit, med miljontals utövare och över 13 000 anslutna gym, har valt Pavigym att bli ”Golvpartner för de europeiska CrossFit Games-eventen” och ”Officiell golvleverantör för affilierade partnergym i Europa”.

Detta strategiska samarbete kommer att möjliggöra för Pavigym att stärka sin närvaro på den europeiska träningsmarknaden och utvidga sitt utbud av golv till en av de mest krävande målgrupperna inom idrottsvärlden, särskilt inom styrketräning.

Pavigym kommer att tillhandahålla golvet som ska användas vid NOBULL CrossFit Games europeiska semifinalevent, som äger rum i Berlin mellan 1 till 4 juni. Dessutom kommer detta partnerskap att gynna anslutna CrossFit-boxar, eftersom de kommer att ha tillgång till ett brett utbud av Pavigym-produkter till ett exklusivt pris. På så sätt kommer boxarna inte bara förbättra sin träningsupplevelse, utan även erbjuda sina kunder högpresterande tekniskt golv som klarar alla utmaningar, oavsett träningens intensitet.

Rob Vartan, vice VD för globala partnerskap på CrossFit, kommenterar:

”Vi vet att CrossFit-träning är krävande, inte bara för deltagarna, utan också för utrustningen och golvet. Det är därför vi har satt vårt förtroende till Pavigym för att erbjuda deras golv av världsklass både för våra europeiska tävlingar och för våra partners.”

”Kvaliteten och prestandan hos våra golvlösningar passar perfekt för de mest krävande och intensiva träningspassen, som CrossFit,” avslutar Marcos Requena, VD för Pavigym.