Perforum: Det nya branscheventet för träning och hälsa lanseras i Stockholm

Friskvårdsföretagen och KlubbSverige har slagit sig samman för att introducera branscheventet Perforum. Evenemanget kommer att äga rum den 23–24 maj i Stockholm. Med släppet av föreläsarlistan och öppningen av bokningarna, lovar Perforum att bli en av de mest betydelsefulla satsningarna inom den svenska träningsindustrin.

Perforum strävar efter att bli den ultimata mötesplatsen och inspirationskällan för aktörer inom träningssektorn, inklusive individuella utövare, stora kedjor, leverantörer, studios, boxar, ägare, chefer och tränare.

Eventet riktar sig till alla som är engagerade inom träning. Under två intensiva dagar kommer deltagarna att ha möjlighet att nätverka med andra inom branschen, få ny energi och kunskap från föreläsningar och workshops, träna med experter samt dela tankar och erfarenheter. Målet är att deltagarna ska växa och fortsätta att utvecklas även efter avslutat event.

Stort utbud

Bland de framstående föreläsarna på programmet återfinns namn som Marcus Filly, en av världens mest inflytelserika tränare och träningsprofiler, Monika Björn, föreläsare och entreprenör, samt Göran Adlén, trendspanare.

Andra höjdpunkter inkluderar retentionsexperten Paul Bedford, inspiratören Gunnar Söderström, crossfit-profilen Angelica Bengtsson, Josef Bexell från investmentbolaget Novax, Carl McCartney från Les Mills och Jonathan Hoel från framgångssuccén Weekly Revolt.

Mötesplats för hela branschen

Deltagarna kommer också att ha möjlighet att träffa och bygga kontakter med ledande leverantörer av produkter och tjänster som bidrar till att driva verksamheter inom träning och hälsa på bästa möjliga sätt.

Förutom det omfattande programmet kommer deltagarna att kunna njuta av fika, luncher båda dagarna samt en trerättersmiddag och dryckespaket, allt inkluderat i priset.

Perforum lovar att bli ett ovärderligt tillfälle för deltagarna att fördjupa sina kunskaper, knyta nya kontakter och ta del av den senaste utvecklingen inom träningsbranschen. Bokningen är nu öppen för alla.

Praktisk info

  • Datum: torsdag 23 maj och fredag 24 maj
  • Tider: Start 10.00 den 23 maj och avslut 14.30 24 maj
  • Plats: Scandic Infra City, Upplands Väsby

Pris: 4 295 kr/person (Early-bird-pris 3 495 kr, gäller till 31 mars)

Läs mer och boka era platser här.