Samsung adderar hemmaträningsplattform till sina nya smarta tv:s

Samsung Electronics har aviserat att man gör hela sin digitala träningsplattform tillgänglig kostnadsfritt på sina nya smarta tv-modeller (2020 års modell).

Samsung Health-plattformen stoltserar med mer än 5 000 timmar gratis hälsoaktiviteter – allt från yoga, mindfulness, styrketräning och rörlighetsträning till barre, pilates, dans och kondition.

Det gör det möjligt för konsumenter att ansluta till Samsungs premiuminnehåll, en personlig dashboard, utmaningar och intelligenta funktioner som är utformade för att hålla användarna motiverade och fokuserade på att uppnå sina wellnessmål.

Premiuminnehåll på plattformen inkluderar varumärken som Calm, obé fitness, barre3, Echelon, Fitplan och Jillian Michaels Fitness.

Draget att lägga till Samsung Health till sina TV-apparater har delvis inspirerats av den enorma ökningen av personer som tränar hemma på grund av COVID-19-pandemin.

Att ha det tillgängligt på TV-apparater innebär att Samsung Health nu kommer att synkronisera mellan olika digitala enheter – smartphones, bärbara och smarta TV-apparater.