LES MILLS SUPERSTAR 2024 är avgjord!

Foto: Les Mills

I förra veckan arrangerade Les Mills Nordic en spännande final i gruppinstruktör-tävlingen, LES MILLS SUPERSTAR. Inspirerat av talangshower som Idol, har Les Mills hållit auditioner i olika städer runt om i Norden från Stockholm, Köpenhamn, Warszawa till Helsingfors.

Tävlingen, som lockade över 500 ansökningar, visade upp stor talang bland instruktörerna. Efter en omfattande urvalsprocess tävlade 18 finalister om titeln att bli utsedd till SUPERSTAR 2024.

Topp tre blev följande tävlande:

Adam Wadhwa från Polen som arbetar på Zdrofit – BODYCOMBAT
Teresia Björkqvist från Sverige, STC – BODYBALANCE
Oscari Meller från Finland, MyFitness i Estland – BODYJAM

Finalen var en höjdpunkt av talang, engagemang och passion för gruppträning. Varje finalist levererade exceptionella framträdanden som imponerade både domare och publik.

”Instruktörtävlingen SUPERSTAR är ett sätt att lyfta fram våra instruktörer. Vi har så många talangfulla instruktörer, och detta ger dem en möjlighet att utvecklas, få feedback men också att synas, skapa karriärmöjligheter. Framför allt förenar SUPERSTAR oss och ger oss alla möjlighet att känna gemenskapen inom gruppträningens kärlek”, säger Lena Holmberg, VD för Les Mills Nordic och skaparen av SUPERSTAR-konceptet.

Foto: Les Mills

Förutom äran att bli krönt SUPERSTAR 2024 får vinnaren en rad spännande priser:

  • En plats på LES MILLS TRAINING CAMP i Grekland,
  • En komplett uppsättning SMART TECH-utrustning
  • En Polarklocka
  • En utbildningsmöjlighet från Improve Educations
  • Exklusiva priser från Adidas och NOCCO