MBM-konferensen återvänder hösten 2024 i delvis ny tappning och teamar upp med Sweaty Business

Björn Johansson och Brian van den Brink

MBM-konferensen (Modern Business Meetings), som historiskt sett vartannat år samlat ägare och chefer för de största aktörerna på marknaden, återvänder till hösten med ett format som riktar sig mot aktörer som är något mindre än de allra största, så kallade Rising Stars, i samarbete med Sweaty Business.

Fokus på eventet, som enbart riktar sig till speciellt inbjudna deltagare, ligger på att nätverka, göra business och kompetensutveckla. Grundare till konceptet är Björn Johansson från GymBusiness.

Årets MBM arrangeras den 21 – 22 oktober och då i samarbete med Sweaty Business.

– MBM, som arrangerades för första gången 2007, är den optimala konferensen för den som leder, driver och utvecklar branschen. Eventet har alltid blivit fullsatt och det känns riktigt bra att kunna erbjuda samma möjlighet till aktörer som tidigare inte fått plats när de allra största samlats, menar Björn Johansson.

Deltagarantalet ligger runt 90 personer och brukar alltid vara mycket uppskattat av deltagarna.

Deltagarna ges bland annat möjligheten att:

  • Träffa branschkollegor och utbyta värdefulla erfarenheter
  • Upptäcka nya affärsmöjligheter tillsammans med ledande leverantörer
  • Ta del av inspirerande föreläsningar
  • Möjlighet att få ny energi genom att njuta av mat, dryck och underhållning i en fin miljö

Sweaty Business ny samarbetspartner

– MBM är ett unikt event på den svenska marknaden och kändes som något intressant för Sweaty Business att vara del utav när frågan kom på tal. Detta är ett väldigt uppstyrt och tidseffektivt event – på en och en halv dag ryms ett fullspäckat program. Tid är ju pengar och MBM-deltagarna vill vara effektiva och formatet är uppskattat av deltagarna som återkommer år efter år. Det visar att det finns en stark efterfrågan på den här typen av mötesplatser, kommenterar Brian van den Brink från Sweaty Business.

Återvänder till Nyköping

Förra årets MBM-konferens arrangerades för första gången på Sunlight hotel i Nyköping, dit nu årets event återvänder. Hotellet är uppbyggd i en gammal tvålfabrik med dryga 150 rum, 13 högklassiga konferenslokaler, en badanläggning med en 25-metersbassäng med tillhörande bubbelpool, spa, ett komplett gym, restaurang och moderna sociala ytor.

– Det blev ett lyckat drag att flytta eventet till Nyköping (från Stockholm) då det är en bra knutpunkt längs motorvägen som gör att upptagningsområdet från de flesta vädersträck blir stort. Och att nu vartannat år kunna erbjuda originalet som vi kallar ”Big Boss” och vartannat år rikta oss till målgruppen i skiktet under i form av ”Rising Stars” känns som ett naturligt sätt att fortsätta utveckla MBM-konferensen, avslutar Björn Johansson.