Eleiko och BeaverFit inleder ett riktigt starkt partnerskap

Eleiko och BeaverFit inleder ett globalt partnerskap för att kunna erbjuda sina kunder ännu bättre lösningar för utomhusträning.

Eleiko, experten på precisionsanpassad styrkeutrustning, inleder ett partnerskap med BeaverFit, den ledande globala distributören av containerlösningar för utomhusträning inom militär och fitness. Partnerskapet erbjuder nya och befintliga kunder förbättrade möjligheter för utomhusträning. BeaverFits containergym och ”Shred Sheds” används för att skapa utomhusträningsanläggningar med integrerade tränings- och förvaringslösningar som hjälper användare att träna styrka och uthållighet på ett ultimat sätt, ett fokus som ligger i linje med Eleikos verksamhet.

Det globala partnerskapet innebär att Eleiko kommer att bli distributör för BeaverFits containerlösningar i Norden. Samtidigt kommer BeaverFit internationellt att erbjuda paketlösningar för att utrusta sina containers med fria vikter från Eleiko.

– “Eleiko och BeaverFit är båda ledande aktörer på sina respektive områden. Tillsammans kommer vi att leverera fantastiska utomhusträningslösningar till kunder världen över”, säger Erik Blomberg, CEO på Eleiko.

– “Det känns fantastiskt att få skapa skräddarsydda lösningar genom att föra samman två starka varumärken och produkter som är tillverkade för att användas av de bästa atleterna i världen”, säger Tom Beaver, grundare av BeaverFit.

BeaverFits kvalitet, design och funktionsrika containers kombinerat med Eleikos precisionsanpassade styrkeutrustning gör det möjligt för kunder att använda branschledande utrustning i en utomhusträningsmiljö samtidigt som utrustningen skyddas i en säker och väderbeständig förvaringslösning när den inte används. Produktportföljen sträcker sig från klassiska containerlösningar till specialbyggda “Shred Shed” som erbjuder komplett och varierad utomhusträning i ett utrymmeseffektivt och stilrent paket.

– ”Jag är väldigt glad att kunna erbjuda denna banbrytande utomhuslösning till våra nordiska kunder. BeaverFit är specialister på utomhusträning och tillsammans kan vi leverera lösningar som gör det möjligt för våra kunder att lyfta deras utomhusträning till en helt ny nivå.” säger Johan Arnerlind, Country Manager för Sverige, Danmark och Finland på Eleiko.

Läs mer om sortimentet här.