Event: Delta i European Health & Fitness Forum 2023

Den 12 april, dagen innan FIBO:s internationella mässa officiellt börjar, kommer det 10:e European Health & Fitness Forum (EHFF) att äga rum i Koelnmesse i Köln, Tyskland.

Under temat ”Transformationellt ledarskap inom träning- och den fysiska aktivitetssektorn” kommer EHFF att fungera som toppmötet för ledande intressenter inom den europeiska fitness- och fysiska aktivitetssektorn, såväl som akademiker, nationella föreningar och hälsoexperter.

Intressant innehåll

Ett mycket relevant och intressant program kommer att äga rum, vilket kommer att innehålla tankeväckande sessioner om den digitala transformationen, den socioekonomiska effekten av vår bransch, entreprenöriellt ledarskap inom hälsoekonomin och att bygga en inkluderande fitnessverksamhet, bland mycket annat.

Det kommer också att presenteras en översikt över de viktigaste resultaten från 2023 år EuropeActive och Deloitte stora konsumentundersökning (vilket mynnar ut i European Health & Fitness Market Report som kommer att publiceras senare under våren).

EHFF kommer att tillhandahålla den bästa nätverksmiljön för att få kontakt med branschkollegor och intressenter. Så slösa ingen tid, registrera dig NU!

Till anmälan!