Här kommer revolutionen – Video Kit-revolutionen

Sensopro har gjort allt nytt. Nytt innehåll. Nya videos. Nya modeller. Nya övningar.

I det nya videokitet finns en stor variation av områden och svårighetsnivåer. Några superenkla träningspass som fallprevention och balansövningar. Övningar för rygg-, knä- eller axelvärk. Fysiospecifikt innehåll såsom nedre och övre extremiteter. Och träningspass för idrottare och de unga och vilda människorna där ute som vill utmana sig själva.

https://www.youtube.com/watch?v=D6P6A9rlrPA

Physio

Dessa pass underlättar vardagen för en fysioterapeut genom att inkludera toppmoderna rehabprogram. Det finns många användbara övningar. Från nedre extremiteter till core. Och från gångträning till återgång till idrottens värld.

Hälsa

Hitta ett stort utbud av hälsoämnen. De kommer att ge dig trygghet och stödja dig i din vardag. De hjälper dig med dina smärtor. Men även visa dig hur du återhämtar dig och slappnar av.

Fitness

Våra fitnessprogram för äldre som vill förbättra sin balans och göra vardagen enklare. Och för unga som vill pressa sig själva till sitt yttersta med många högintensiva övningar.

Performance

För idrottare har Sensopro moduler för skadeförebyggande och rehab. Och alla används också av idrottare som Luka Modric, Kevin Durant eller spelarna i Manchester City. Med performance-passen blir alla utmanade.

För de unga och vilda människorna – eller för dem som åtminstone vill känna sig som en sådan, har de några riktigt fräscha, snygga, färgglada, motiverande träningsvideor.

Så sammantaget – revolutionen för med sig många nya saker. Nya och häftiga saker. Bara coolt. Inget uncool. Förhoppningsvis.

Klicka här för mer info.