Invigning TryggaFitness City i Kristianstad

I fredags invigde TryggaFitness sin andra träningsanläggning, TryggaFitness City, som ligger beläget i Kristianstad.

Diana Willman Göransson

Förra veckans invigning innebar öppnandet utav den första delen, själva gymmet, i en spännande satsning som under hösten kommer att addera tre olika gruppträningsstudios inne i anläggningen. Vi fick till ett pratstund med verksamhetschefen Diana Willman Göransson:

Vilka är TryggaFitness?

Vi har sedan tidigare en anläggning i närliggande Bromölla. När den fylldes upp med medlemmar så kände vi ett behov av att öppna upp en anläggning inne i Kristianstad.   

Vad är det för projekt ni håller på med i Kristianstad?

Vi bygger en anläggning om 2 400 kvm, varav ca 1 600 kvm träningsyta med maskiner, vikter, med mera, vi erbjuder rehab och takhöjden är hela 8-9 med stora fönster ut mot gatan. Detta är den första fasen i projektet, som invigdes i fredags.

Vad består nästa fas utav?

–  Istället för en traditionell gruppträningsal har vi valt att satsa på att designa och bygga tre olika boutique-studios inne i anläggningen. Där kommer vi erbjuda Hot Yoga samt två ytterligare koncept som inte är officiella än. Men jag tror att de kommer slå Kristianstadborna med häpnad då inget liknande finns i närheten.

Spännande, vad är bakgrunden till detta nytänk?

Dels är Kristianstad en stad fylld med etablerade aktörer på träningsmarknaden, så vi kände att vi behövde göra något annorlunda än konkurrenterna. Men sedan var jag i Los Angeles för något år sedan och testade på cykelkonceptet SoulCycle och blev helt såld. Så då satte vis oss ned tillsammans med vår leverantör Apirosport och arbetade ut konceptet som kommer lanseras senare i år. Tanken är att kunna erbjuda flera olika boutique-upplevelser under ett och samma tak.

Vi får lov att återkomma till dig när nästa fas i projektet står färdigt, lycka till!

– Tack!

Följ resan på TryggaFitness Citys Instagram