Wexer och Motosumo i samarbete kring pulsträning

Fitness tech-företagen Wexer och Motosumo har gått ihop i ett samarbete för att leverera en flexibel pulsträningslösning – kallat Wexer Beat.

Genom lanseringen av Wexer Beat erbjuder man marknadens enda pulssystem som drivs helt av kundens egna smartphone. Detta mycket flexibla system för pulsmätning är helt agnostiskt, vilket ger fördelar för både operatörer och slutanvändare. För gymoperatören är den viktigaste fördelen lösningens kostnadseffektivitet.  Alla Wexer-kunder kan lägga till Wexer Beat till sitt befintliga paket för bara 76 USD per månad. Då får gymmet ett helt integrerat pulssystem som kan användas i alla live och virtuella klasser. 

”Det viktigaste är att Wexer Beat kan aktiveras direkt. Det finns inga behov av att investera i någon maskinvara överhuvudtaget. Hela upplevelsen drivs via en app i användarens smartphone. Skalbarhet och enkelhet är en grundläggande del av vår filosofi, och en av anledningarna till att vi är så glada att samarbeta med Wexer”, säger Kresten Juel Jensen, VD på Motosumo. 

I likhet med andra pulssystem på marknaden finns funktionen att kunna displaya deltagarnas hjärtfrekvens på storbildsskärm. Wexer Beat är kompatibelt med i prinicip alla pulsmätare på marknaden, vilket gör att varken operatör eller användare är låsta till något specifikt varumärke.