Träningskedjan STC köper Cardio Club i Jönköping

Expansiva träningskedjan STC går in i Jönköping genom att förvärva Cardio Club.

Cardio Club består tre centralt placerade klubbar. Samtidigt bygger STC en helt ny träningsanläggning på Slottsgatan 40, Kunskapsfabriken i Jönköping, som har premiär 31 januari 2020. Etableringarna ligger i linje med kedjans expansionsplan där målet är att ta en stark position i staden på sikt bli en rikstäckande kedja.

”Jönköping som tillhör landets tio största städer är en viktig pusselbit i vår expansion. Därför bygger vi där en helt ny superarena i Kunskapsfabriken som blir något alldeles extra för dem som älskar träning. Övertagandet av Cardio Club blir ett bra komplement vilket ger oss större närvaro, samtidigt som Cardio Clubs medlemmar får fler anläggningar och ett bredare gruppträningsutbud framöver”, säger Antoni Kutics, etableringsansvarig.

– ”Jönköping är en väldigt aktiv stad och vår vision är att alla här skall ha nära till ett bra gym. Genom att ta över Cardio Clubs anläggningar och personal får vi en flygande start som kommer gynna alla”, säger Katarina Andersson, VD.

I en allt mer stillasittande vardag blir regelbunden träning och rörelse avgörande för att förbättra folkhälsan. STC vill ta en ledande position för att inspirera fler att röra sig mer.

– ”Det är en utmaning som vi har valt att anta. Vi gör vårt bästa för att erbjuda en kvalitativ och prisvärd träningsupplevelse i trivsamma lokaler med toppmodern utrustning. Dessutom fokuserar vi mycket på de mjuka värdena och alla våra klubbar ska präglas av glädje, passion och gemenskap”, avslutar Katarina Andersson.