SATS ger Casall PRO ett ökat förtroende i nytt tvåårsavtal

Casall PRO får ett utökat förtroende av SATS att leverera träningsmaskiner och utrustning till alla deras anläggningar i Norden. Avtalet är på två år och Casall PRO är utvald leverantör inom flera produktkategorier.

Som en följd av ett bra samarbete har Casall PRO fått ett ökat förtroende som leverantör till SATS. Casall PRO kommer att vara en av de utvalda leverantörerna för SATS-koncernens inköp av konditionsmaskiner, riggar och racks, utrustning för fria vikter, gruppträning, funktionell träning och personlig träning. Konditionsutrustningen kommer framförallt bestå av Endurance löpband med gruppträningskonsol, och kompletteras med höghastighetslöpbandet Performance, med en topphastighet på 26 km, för att kunna erbjuda mer utmanande löpträning. Riggarna och ställningar till SATS kommer från Casall PROs Rigs & Racks sortiment, vilket är svensktillverkat och består av 100% svenskt kvalitetsstål.

– ”Vi är mycket nöjda med det samarbete vi haft med Casall PRO under de senaste åren och både leveranser, installationer och eftermarknad har fungerat mycket bra. Vi kan även konstatera att både Casall Pros egna produkter så väl som produkter från varumärket Matrix passar väl passar väl in i SATS produktportfölj och möter de behov vi ser framöver. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med Casall PRO och Johnsson Health Tech under den kommande avtalsperioden”, Säger Mattias Lintzén, Head of Purchasing SATS Group, om avtalet med Casall PRO.

SATS är Nordens ledande träningsföretag med visionen ”We make people healthier and happier”. De erbjuder moderna träningscenter med de senaste träningstillbehören, handplockade och kvalificerade personliga tränare samt Nordens största gruppträningsutbud. SATS strävar hela tiden efter att ligga i framkant med innovativa lösningar för att vara den främsta träningskedjan i branschen.

Sedan tidigt 80-tal har Casall PRO producerat professionell träningsutrustning med målet att sprida en hälsosam livsstil och träningsglädje, vilket stämmer in fint med SATS visioner. Casall PRO är exklusiv distributör av Matrix Fitness träningsmaskiner och har haft ett nära samarbete i flera decennier. Matrix Fitness är en del av JHT och är en av världens största leverantörer av träningsmaskiner. Varumärket är ett av de mest igenkända och förtroendeingivande i branschen.

– ”Vi är otroligt stolta över detta samarbete, att få leverera vår senaste utrustning och vara med på deras fortsatta utveckling. Det fortsatta och utökade förtroendet från SATS visar på att vårt engagemang och våra gemensamma satsningar gett bra resultat. Det är därför vi med glädje ser vårt samarbete med SATS utvecklas ytterligare, när vi nu även får förtroendet att leverera förstklassig konditionsutrustning från Matrix Fitness till anläggningarna”, säger Stuart Lascelles, Head of Sales Casall PRO, om det fortsatta samarbetet.

Avtalet mellan Casall PRO och SATS sträcker sig över två år och gäller för samtliga av deras anläggningar i Norden.