Nå fler potentiella kunder genom #BEACTIVE DAY

#BEACTIVE DAY torsdagen den 23 september har som mål att bli Europas största träningsdag. 

Detta är en Europeisk kampanj för att fira glädjen och vikten av fysisk aktivitet för människors fysiska och mentala välbefinnande. Meningen är att träningsanläggningar i hela Europa går samman i en gemensam aktion för att uppmuntra till att fler människor kommer i rörelse och för att inspirera till träning och ett mer aktivt liv. Överallt kommer det att tränas, inomhus, utomhus, på kontor, i parker i skolor, överallt där det finns möjlighet att röra på sig.

Klubbsverige är Sveriges nationella part

Dagen är koordinerad och implementerad av EuropeActives nationella partners i respektive land. I egenskap av nationell partner koordinerar KlubbSverige #BEACTIVE DAY i Sverige. 

Som gym kan du uppnå många fördelar

#BEACTIVE DAY är en viktig dag eftersom den kan inspirerar människor att röra sig mer och bättre förstå fördelarna med en aktiv livsstil.
Det skapar en synlighet för det arbete som fitnessindustrin gör för folkhälsan hos beslutsfattare, politiker och regeringar.

Dessutom blir det ett unikt tillfälle att marknadsföra just er lokala verksamhet och använda ett bra budskap för att nå ut till nya medlemmar.

Anmäl just ert gym idag

Bestäm er för att ni den 23 september vill skapa en dag fylld av inspiration, glädje och rörelse. Tänk ut vilka målgrupper ni vill nå och vilka aktiviteter kan inspirera dessa målgrupper.

Få mer inspiration genom att klicka här!

När ni väl bestämt er får ni allt marknadsmaterial, de bästa tipsen och mycket annat skickat direkt till er.

Anmäl ert intresse till info@klubbsverige.se.