STC Training Club öppnar vid Göteborgs nya landmärke, skyskrapan Karlatornet

Bild: STC

I kvarteret Capella i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen byggs Nordens högsta bostadshus, en 245 meter hög skyskrapa med all tänkbar service och ett toppmodernt STC-gym på över 1 500 m² endast 100 meter från tornet. 

Den nya stadsdelen Karlstaden på Lindholmen är ett modernt och förtätat centrum med allt som gör en stad till en stad. Här planeras åtta kvarter blandad stadsbebyggelse – på höjden! Här byggs över 2 000 lägenheter, förskola, hotell, handel och service.

Höjdpunkten blir skyskrapan Karlatornet som enligt planen ska bli Nordens högsta bostadshus, 245 meter högt i 73 våningar med 600 lägenheter, hotell och restaurang, kontor, och pool. STC:s toppmoderna träningsanläggning kommer öppna 2023 alldeles intill Karlatornet och blir en viktig del av servicen för de boende i och kring tornet.

Den toppmoderna premiumklubben har 1 500 m² med generösa ytor för funktionell träning, det senaste inom träningsmaskiner, cykelsal med biokänsla, gruppträning, HIIT-yta, lounge, samt kids club.

– ”Det här en av våra mest spännande etableringar någonsin. Vår toppmoderna klubb blir en viktig pusselbit när det gäller att erbjuda service till de boende i Karlatornet och dess närområde”, säger etableringsansvarig, Antoni Kutics.