HYROX i samarbete med Hyperice

Bild: Hyperice

HYROX i Skandinavien inleder ett samarbete med Hyperice för att erbjuda tävlande atleter bästa möjliga förutsättningar såväl inför som under och efter racet.

Med världsledande produkter för allt från uppvärmning till återhämtning är det ett samarbete med fokus på välmående och högpresterande deltagare. 

Inför det första HYROX-racet i Stockholm den 25 mars inleder man nu ett samarbete med Hyperice. Samarbetet ger deltagare i racet tillgång till ett antal produkter och lösningar från Hyperice som kan hjälpa inför och efter racet. Hyperice kommer att ha en speciell plats under racet i form av en ”Recovery Area” för alla deltagare. 

”Vi är väldigt glada att få med Hyperice på den här resan och vi får nu tillgång till såväl deras fantastiska produkter som expertis från deras personal, som kommer finnas med på plats under racet och hjälpa med såväl uppvärmning som återhämtning”, säger Antonia Fält-Kottulinsky, Brand Manager för HYROX i Skandinavien.

Ger möjligheter att prestera på topp

Hyperice kommer bland annat att vara på plats med sina populära massagepistoler i serien Hypervolt och kompressionslösningar i produktserien Normatec. 

”Vårt mål är att alla deltagare på det första HYROX-racet i Stockholm ska kunna prestera på topp och dessutom må så bra som någonsin möjligt under tiden. Därför är vi plats med produkter och personal för att erbjuda hela vårt utbud av produkter som vi vet hjälper – såväl från erfarenhet som forskning på området. Vi vill helt enkelt ge alla möjlighet att på riktigt känna skillnaden såväl före som efter när man använder våra produkter”, säger Martin Hahn på Hyperice. 

Genom samarbetet får alla deltagare i HYROX också möjlighet att handla Hyperice-produkter till en speciell rabatt. 

”Hyperice ligger extremt lång fram på det här området och har revolutionerat synen på återhämtning efter hård träning och tävling. Dom förstår helt enkelt vad sin, och vår, målgrupp vill åt när det gäller att kunna prestera på topp i alla lägen”, avslutar Antonia Fält-Kottulinsky.