Motosumo ger gym och deras medlemmar gratis tillgång till onlineplattform för inomhuscykling

Fitnessappen Motosumo har öppnat upp sin tjänst för insomhuscykling för gym att använda helt kostnadsfritt.

Motosumu är skapat för att bygga community och vara en interaktiv mjukvara som skapar meningsfulla träningspass genom revolutionerande teknik och högkvalitativt innehåll. Plattformen kan hjälpa gym att öka sin kapacitet, behålla sina medlemmar och spara kostnader. Med ett genomsnittligt betyg på 4,8/5 på både Google Play och App Store är Motosumo högt värderat av sina användare.

Allt gymmen medlemmar behöver göra är att ladda ner Motosumo-appen och hoppa på en träningsscykel, oavsett om det är på gymmets träningsgolv eller i gymmets cykelstudio.

Live-innehållet som erbjuds på Motosumos anslutna plattform ger ett mervärde till alla gym som vill krydda och digitalisera sitt träningserbjudande med en social och engagerande lösning som också kan hjälpa till att spara pengar.

”Vi ger gym och deras medlemmar gratis tillgång till en högkvalitativ cykelupplevelse som tidigare bara var tillgänglig för en exklusiv publik som var villig att betala över 2 000 dollar för en teknisk cykel med sensorer och en dyr månatlig prenumeration ovanpå. Med vårt freemium-erbjudande och vår teknik kan man använda vilken cykel som helst. Upplevelsen finns i appen, och så här demokratiserar vi en uppkopplad fitnessupplevelse”, säger Kresten Juel Jensen, VD och medgrundare av Motosumo.

Live och on-demand-klasser

Gym kan använda Motosumos plattform antingen med sina egna cykelinstruktörer eller låta deras medlemmar träna virtuellt med Motosumos världsklassinstruktörer. Klasser finns både live och on demand.

”Vi hjälper gym att maximera sin cykelkapacitet och behålla medlemmar med engagerande och framtidssäkert innehåll, helt gratis. Det är det vackra med det. Vår lösning är flexibel och fungerar på så många sätt att den uppfyller många olika behov”, säger Kresten Juel Jensen.

Kresten Juel Jensen

Motosumos plattform kan för alltid förändra uppfattningen om vad som är möjligt med inomhuscykelträning, vare sig det är på gymmet ensam, med några vänner som ansluter till en livestream med en Motosumo-instruktör eller en fullbokad studioklas.

Utöver den intuitiva motivationsfaktorn som följer med interaktiva liveklasser stöder vetenskapen faktumet att den största framgångsfaktorn för att fortsätta din träningsrutin är att träna tillsammans med andra. Träning är roligare och mer givande i en gemenskap. Motosumo har bevisat detta med dubbelt så hög retention för användare av liveklasser jämfört med on-demand-klasser.

Fördelar för gym:

  • Spara pengar genom att slippa uppgradera analoga cyklar. Motosumo fungerar med vilken cykel som helst.
  • Skapa extra kapacitet värd många tusenlappar per månad genom att erbjuda mer än 300 klasser per månad, dygnet runt.
  • Marknadsföra sitt gym med en innovativ och prisbelönt cykelupplevelse.
  • Attrahera nya medlemmar genom att erbjuda digitala klasser på gymmet.
  • Stärka community
  • Ge cykelinstruktörer nya verktyg för att bygga, utöka och engagera medlemmarna.

Läs gärna mer om detta Motosumos koncept och erbjudande här.