Les Mills BODYBALANCE firar sin 100:e release med eventklasser på anläggningar i hela Norden

Bild: Les Mills

Les Mills BODYBALANCE, träningspasset som kombinerar yoga, tai chi och pilates, firar denna månad sin 100:e release. För att uppmärksamma detta arrangerar träningsanläggningar i de nordiska länderna event klasser för såväl medlemmar som icke-medlemmar.

BODYBALANCE release 100 har ett helt nytt soundtrack och koreografi, designat för att utmana och inspirera deltagare på alla träningsnivåer. Träningspasset är känt för sina fysiska och mentala fördelar, inklusive förbättrad rörlighet, styrka, balans och avslappning.

Releasen kommer också att firas under olika event, bland annat Be Loud i Danmark, Workout Åre och EU4YA i Polen. Deltagarna kan förvänta sig ett roligt, utmanande och dynamiskt träningspass som skapar energi och inre lugn.

”Vi ser ett allt större intresse för BODYBALANCE och andra träningspass för kropp och själ”, säger Lena Holmberg, VD för Les Mills Nordic. ”Människor letar efter sätt att varva ner och förbättra sitt övergripande välbefinnande, och BODYBALANCE passar perfekt för det. Vi är stolta över att ha nått denna milstolpe, och vi ser fram emot att fortsätta att inspirera och motivera människor”.