Coaches Congress växer nationellt och internationellt

Coaches Congress (CC), som ägs och drivs av Henrik Almers och Per Mattsson, är ett av Europas största event för ägare och coacher inom affärsområdet för s.k. micro gym & CrossFit affiliates. 

Eventet är en kombination av högkvalitativa seminarier, praktiska workshops för coacher, sociala möten och ett mycket uppskattad ”Saturday Night Dinner Party” som är ett utmärkt tillfälle att mingla och knyta nya kontakter.


Per Mattsson, företagets VD, som grundade Coaches Congress 2014 säger:

”Vi har lyckats att skapa en plattform inte endast för utbildning utan dessutom för nätverkande och för att göra bra affärer. Det lockar allt från gymägare och coacher till tillverkare & leverantörer av produkter samt olika organisationer inom vår industri att komma till våra event. Vi har deltagare, talare och utställare från stora delar av Norra och Mellan-Europa samt Nordamerika på våra event”.

Marcus Filly instruerar på CC 2022

Coaches Congress Stockholm har haft en stark tillväxt på senare tid och flyttar till större lokaler inför årets event som går av stapeln 28-30 april.  Det är den åttonde upplagan av CC och man räknar med att ha besökare från 15-talet länder på plats. Ett samarbete har inletts med Nackastrand Möten & Events och Hotel J för att kunna utveckla konceptet ytterligare och för att kunna ta emot fler deltagare än tidigare. 


I december 2022 så genomfördes Coaches Congress för första gången i Berlin med bra resultat, Henrik Almers berättar:

”Det gav mersmak och öppnade också upp möjligheter med samarbeten på internationell nivå med flera stora aktörer och sponsorer som har liknande målgrupp som oss.  Inget är skrivet i sten men det lutar starkt åt att vi repeterar CC Berlin även 2023 och vi har även seriösa samtal med potentiella lokala partners i bl.a. Brisbane, Australien för att skapa ett Coaches Congress ANZ (Australia & New Zeeland). Framtiden ser ljus ut och det känns mycket inspirerande att bygga vidare på vårt koncept på en internationell nivå.”