Matrix Fitness utsett till global utrustningsleverantör för Anytime Fitness

Matrix Fitness har officiellt utsetts till global leverantör till den internationella gymkedjan Anytime Fitness.

Anytime Fitness är den kanske snabbast växande gymkedjan i världen, med i genomsnitt 300 nya gym per år, och har i dagsläget ca 4,2 miljoner medlemmar fördelat över 4 900 gym och är det enda franchisekonceptet som har närvaro på alla sju kontinenter.

Matrix Fitness har legat i framkant när det gäller innovation och design av gymutrustning i över 20 år och levererar produkter av högsta klass. Detta partnerskap har kommit till efter ett framgångsrikt test i augusti 2020, då Matrix Fitness utsågs till en officiellt godkänd leverantör för Anytime Fitness-klubbar i Benelux-regionerna. Efter dess framgång utökades territoriet till att täcka in även Mexico.

I mars 2022 tilldelades Matrix Fitness ett globalt avtal som täcker alla Anytime Fitness-territorier över hela världen, inklusive hemmamarknaderna i USA och Kanada.

Hittills har Matrix Fitness redan slutfört 26 installationer i Mexiko och Benelux och arbetar nu med projekt i USA, Kanada, Marocko, Sydafrika, Spanien, Indonesien, Vietnam samt startar några spännande nya installationer i Australien och Nya Zeeland.

Tidigare i år stod det klart att Matrix svenska partner, Casall PRO, tecknat ett nytt, och utökat, tvåårsavtal med den nordiska jätten SATS.