Foodbox 🧡 Wondr

Teamet på Foodbox älskar att se sina återförsäljare öka sin lönsamhet genom kampanjer och merförsäljning. Ingen blir gladare än de, om de kan se ökade medlemsantal som ett resultat av samarbetena.

Människor söker sig till träningsanläggningar i jakt på ett resultat och genom ett säkerställt resultat ökar chanserna till trogna medlemskap. Foodbox kampanjer handlar aldrig om att sänka priset på medlemskap, utan snarare om smarta paketeringar som genererar resultat.

För att underlätta kampanjarbetet för sina återförsäljare erbjuder de nu ett kostnadsfritt digitalt verktyg i samarbete med affärssystemet Wondr. Genom kampanjverktyget finns flera olika kampanjmallar att tillgå, som anpassas efter anläggning med bilder och logo. När kampanjen är aktiv samlas alla intresseanmälningar/leads i en smart lista där ni enkelt kan följa upp och sälja in.

September och högsäsong är nära – så börja planera dina kampanjer redan nu för att maximera lönsamheten i höst. Är du återförsäljare men fortfarande inte signat upp dig för kampanjverktyget, eller är du nyfiken på att bli återförsäljare? Kontakta Foodbox Business-coach Emma Lindholm på emma.lindholm@foodbox.se så hjälper hon er vidare.

Ha en fortsatt riktigt härlig sommar!