STC fortsätter satsningen i Uppland – öppnar premiumklubb i Tierp

Den 28:e augusti är det premiär för friskvårdskedjan STC:s stora satsning i Tierp! Där öppnar en stor, fräsch och toppmodern träningsanläggning på ca 1 128 kvm på Siggbo handelsområde, ett av Tierps mest attraktiva lägen i direkt anslutning till E4.

– ”Vi ser fram emot att välkomna alla till den här fina träningsanläggningen i Siggbo handelsområde. Gymmet kommer att ha många parkeringsplatser och vara granne med bland annat Dollarstore, Jysk och ICA. Våra generösa öppettider möjliggör så att våra medlemmar kan träna när det passar dem. Vår passion för träning och att förbättra folkhälsan i Sverige har alltid varit grunden på STC och lever vidare än idag”, säger Antoni Kutics, expansionsansvarig på STC.

STC kommer erbjuda ett stort utbud av träning som passar alla människor i alla åldrar. Gymmet kommer vara öppet dygnet runt och utrustat med de senaste gymmaskinerna och träningsredskapen från bland annat Cybex, Eleiko och Hammer strength. På den stora och öppna HIIT-ytan, som lämpar sig perfekt för funktionell träning kommer STC:s egna koncept HIIT ledas av HIIT-instruktörer. Utöver detta kommer STC Tierp ha en cykelsal och gruppträningssal med olika gruppträningspass på schemat, skapade av STC och Les Mills. Gymmet kommer också vara utrustat med stora skärmar där medlemmarna kommer kunna delta på Virtuell träning från tidig morgon till sen kväll.

– ”En viktig faktor för att upprätthålla goda träningsvanor är närheten till en träningsanläggning. Därför är vi stolta över att presentera vår nya satsning, STC Tierp. Här ökar vi träningsmöjligheterna radikalt för boenden i Tierp. Tack vare vårt breda och varierande träningsutbud så kan vi erbjuda något för allas behov, oavsett vilken träningserfarenhet en har sedan tidigare”, säger Andreas Claesson Nilsson, Regionchef på STC.