Zoezi söker nu piloter till sina trådlösa kortterminaler från Zoezi Pay!

Efter framgången med Zoezi Pay online tar Zoezi nu steget mot en mer omfattande betalningslösning med lanseringen av trådlösa kortterminaler.

Lanseringen av Zoezi Pay sker i tre steg där befintliga kunder redan är igång med den nya tekniska lösningen för att ta betalt med kort på webben. Inom en snar framtid erbjuds även dessa kunder fler betalsätt så som Klarna och Walley att erbjuda sina slutkunder.

Att dra nytta av Klarnas välkända och pålitliga betalsätt inger seriositet på anläggningen samtidigt som man med fler erbjudna betalsätt ger ökad flexibilitet för hur kunderna vill betala och således minskar risken för Checkout abandonment.

Nu lanserar Zoezi sina egna trådlösa kortterminaler för att skapa en ännu mer sömlös och förbättrad betalupplevelse.

Terminalerna möjliggör trådlösa betalningar överallt där det finns internetanslutning, från den lokala marknaden till egna evenemang och träningsresor.

Den trådlösa möjligheten eliminerar behovet av en Proxy-app och ger flexibilitet genom användning av SIM-kort eller delning av internet från mobilen där WiFi saknas.

Zoezi Pays trådlösa terminaler har dessutom inbyggd kvittoskrivare samt kamera och högtalare som kan ligga till grund för framtida funktionsutveckling.

För företag som redan erbjuder kortbetalningar online är Zoezi Pay redan tillgängligt, och företaget söker nu piloter för att testa och utvidga erbjudandet till kortterminaler.

Zoezi Pay representerar en möjlighet för företagsägare att bredda betalsätten och förenkla betalningsprocessen för sina kunder. Med integrationen av trådlösa terminaler och stöd för olika betalsätt strävar Zoezi Pay efter att bli en nyckelspelare inom betallösningar inom träningsbranschen.

Läs mer om Zoezi Pay och ta kontakt med Zoezi här: zoezi.se/zoezipay