Invigning Adidas Creator Studio

Tisdagen den 25 september smygöppnade Adidas en träningsstudio vid Hötorget i Stockholm. Stället har fått namnet Creator Studio och kommer innefatta en träningsstudio där minst sju öppna, gratis träningspass per vecka (inom allt ifrån yoga till funktionell styrketräning och boxning) kommer hållas.

Lokalen är öppen för allmänheten och kommer att husera Adidas löparcommunity Adidas runners. Utöver själva träningsstudion, kommer det även finnas två omklädningsrum, förvaringsskåp och en social umgängesyta. Förutom till träning kommer studion även användas till bland annat artistuppträdanden, modevisningar och föreläsningar. En annan del av lokalen kommer användas som showroom.

Uppträdande med Silvana Imam

– Adidas värdegrund ”Through sport we have the power to change life” och visionen om att öppna upp varumärket och låta det tolkas av andra har varit två grundpelare i utformandet av studion. Studion är därför skapad och inredd med naturliga och flexibla möbler och materialval som lätt går att anpassa efter vad som står på agendan, säger Anna Ingemanson, nordisk varumärkeschef på adidas, i ett pressmeddelande.